fbpx

Tietoja

Yhteystiedot

i-Aineistot

Tarja Valkosalo

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)propuhtaus.fi

puh. 0400 874509

 

Tilaa uutiskirje

Jos haluat tietoa julkaisemistani artikkeleista tai muista julkaisuista heti tuoreeltaan, tilaa uutiskirje.

 

Taustaa

Nimi-idea on alun perin lainattu Applen perustaja Steve Jobsilta. Kun häneltä kysyttiin, mitä i tarkoittaa iPhonessa, yhtenä selityksenä oli  ”internet”. i-Aineistossakin i tarkoittaa internettiä mutta myös interaktiivisuutta. Eli interaktiivista aineistoa internetissä.

Propuhtaus-sivustolla julkaisen ammattisiivoukseen liittyvää aineistoa, esittelen ideoita interaktiivisten aineistojen tekemiseen sekä julkaisen juttuja toivon mukaan sinuakin kiinnostavista aiheista. Puhtausala on läheinen, olenhan koko työhistoriani toiminut alalla eri tehtävissä: mm. opettajana, esimiehenä siivousorganisaatioissa, tuotepäällikkönä ja päätoimittajana. Interaktiivista aineistoa voi toki hyödyntää kaikilla muillakin toimialoilla.

Työhistoriaani oppimateriaalin tekijänä ja tuottajana olen kuvannut Historia-sivulla, johon on kerätty myös puhtausalan kehitysvaiheita.

Propuhtaus-sivuston pääkuvana on valkoinen lumme, joka tunnetaan puhtauden symbolina. Puhtaanvalkoinen kukka nousee veden pinnalle mutaisessakin vedessä.

 

Tutustu tietosuojaselosteeseen.